Legfrissebb híreink

 

A kormányzati parlamenti ülésen megszavazták a vészhelyzet meghosszabbítást és a különleges jogrendet, ezért 2020.11.11-től az iskoláink 30 napig nem látogathatók.

Mindhárom Iskolánkba (Győr, Pápa, Kecskemét)- sok szeretettel várjuk a balettozni vágyó gyerekeket. Kérjük a beíratkozásra, a képeken megadott időpontban szíveskedjenek eljönni. További információkat telefonon, vagy a Facebook oldalainkon kaphatnak.

Március 14-én, mindkét iskolánkban leállítottuk a tanítást, a járványhelyzetre tekintettel. Hosszú két hónap után, viszont május 18-al újból elindultak az iskolák- és benne a balett tanítás. Megváltozott órarenddel( ügyelve a szabályok betartására), amiket az iskolák Facebook oldalain és Instagram oldalon közzé is tettünk. Terveink szerint JÚLIUS...

Szeptember első hetében nagy öröm volt újra visszontlátni a régi tanítványokat és üdvözölni az új kis Balerinákat. Gördülékenyen elindultak az órák Kecskeméten az új termünkben, és Pápán a második telephelyünkön.

Beíratkozást tartunk Kecskeméten-a FormaZona Sportközpont előterében- leendő új, és régi tanítványainknak, az alábbi időpontokban:

Kecskeméten, pünkösd vasárnap megtartottuk hagyományos év végi gálánkat. A gyerekek egy csodaszép mesebalettet adtak elő, hatalmas sikerrel. :) Köszönjük vendégeinknek, hogy elfogadták a meghívást és szívből gratulálunk az össszes szereplőnek és fellépőnek.

Míg a kislányoknak maga a megvalósult álom, addig a kamaszlányoknak komoly önbizalomedzéssel felérő elfoglaltság, amit mostanság a felnőtt nők is megirigyelnek tőlük. Bármelyik korosztályról is legyen szó, a sikkes balett életérzés kiszakít a monoton hétköznapokból. Kecsesség, elegancia, harmónia és magabiztosság - ezekkel ruházhatjuk fel magunkat...

"Iskolára Hangoló" balett workshop augusztus 24-28 között 


Ismét várjuk a Kecskeméti Balerinákat, augusztus utolsó hetében egy intenzív hétre, ahol felkészülünk a szeptemberben induló új tanévre.

Jelentkezési határidő: augusztus 20.

További Információk: Zsani nénitől :) 

© 2019 PasséBalett Iskola- minden jog fenntartva.
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el